Dragi naši osmaši

Dragi naši osmaši, sretno!

U utorak 29. lipnja oprostili smo se s našim osmašima svečanom dodjelom svjedodžbi i nagrada onim najboljim učenicima. Kratki smo program započeli himnom, govorom ravnateljice, učenica i razrednice, a potom smo svečano podijelili svjedodžbe. Tri su učenika dobila nagradu za odličan uspjeh (5.00) i uzorno vladanje tijekom osmogodišnjega školovanja, a to su Stefani Bosančić, Mislav Hrvojević i Paola Jurković. Učiteljsko je vijeće potvrdilo učenika generacije koji je ove godine Mislav Hrvojević. Čestitamo svim učenicima još jednom, ali i učenicima koji su pohvalnicu dobili jer su svih osam godina prošli odličnim uspjehom.

Ova je generacija osmaša došla do kraja svoga osmogodišnjeg školovanja, a na tom im putu nije bilo lako. Bili su jedini osmi razred u školi, uspješno su prebrodili koronakrizu, odnosno online nastavu, štrajk učitelja, prelazak u novu školu te mijenjanje razrednica. Sve ih je to još više očvrsnulo i pripremilo za njihov daljnji korak, a to je prelazak u srednju školu.

Oni znaju da će ih njihovi učitelji uvijek čekati i biti spremni pomoći im ako im to bude trebalo. Bit će tu kako bi ih primili u posjet ili porazgovarali o dogodovštinama u novoj sredini.

Generacija 2013. – 2021. završava s 19 učenika. Ponosni smo na vas i hrabro kročite dalje, širite svoje vidike, budite dobri ljudi i pronađite svoj put!

Kako i priliči, svečani smo program završili pjesmom Gaudeamus igitur koju su izveli učiteljica Glazbene kulture Renata Ivoš Krajina i učenica sedmoga razreda Vita Miholić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *