Dan nenasilja

Učenici 3.a razreda na kreativan način obilježili su da Dan nenasilja. Oni su za zadaću trebali osmisliti i nacrtati svog super junaka koji se bori se bori protiv svakog oblika nasilja. Uz neke njihove crteže možete i pročitati kakvi su to junaci i na kako se oni to zalažu za pravdu i slogu.

Prvi junak stalno razmišlja kako održavati red. Svojim super rukama i brzim nogama sprečava naguravanje
i trčanje po hodnicima, voli s djecom mozgati o tome kako biti još bolji i kako pomoći svakome tko se nađe u nevolji. 

Super heroj Crvena Pravda protiv nasilja bori se plavim zrakama kojima zaustavlja svađu, tučnjavu i nepravdu. 

Posebna super herojčica širi ljubav i radost. Svima se smiješi i na nju se nitko ne može ljutiti. Mirno i lijepo sa svima razgovara i neće stati dok ne zaustavi svakog nasilnika. 

Nitko ne može pobjeći ovim super junacima u njihovoj borbi protiv nasilja!

Super Kid leti visoko iznad grada i pomaže ljudima u nevolji. On nikada nije nasilan jer zna da time nećeš ništa postići. Super Mega Hrčak protiv nasilja se bori tako što se sklupča u kuglu i kotrlja gradom. Kada vidi nasilje nad ljudima ili djecom ispali svoju munju dobrote i tako spašava svijet. General Josip bori se protiv nasilja tako da svakog upozorava o lošim djelima koje radi, puno priča s ljudima i objašnjava im da je nasilje veliko zlo. Super Lucia ima moć da leti. Ako slučajno vidi da netko nekog tuče odmah doleti i spašava situaciju.